logo
Home Over JB ProjectSupport Projectmanagement Support Contact

 

 

 

 

 

 

OverJB

 

 

Over JB ProjectSupport

In 2010 ben ik, Jannette Berg gestart met JBProjectSupport. In de afgelopen 18 jaar heb ik op diverse werkgebieden mijn ervaring opgedaan. Van horeca, toerisme en uitzendbranche tot sales en accountmanagement.
Dienstverlening, mensgerichtheid en commercialiteit in één!

De laatste 14 jaar heb ik als accountmanager in de kantoor- en projectinrichting gewerkt.  In deze functie heb ik ondervonden dat het uitvoeren van (complexe) inrichtingstrajecten voor veel organisaties een lastige uitdaging is. Ze missen de kennis van de markt en spreken niet altijd de  “taal”van de architect.  Vaak krijgt een medewerker het project er even bij, naast zijn vaak al drukke functie. Het wiel moet opnieuw worden uitgevonden en men is veel tijd kwijt aan de opstart van het project.

Ik ben ervan overtuigd dat dit anders kan en daarom wil ik nu mijn expertise en ervaring gebruiken om organisaties te ondersteunen bij hun inrichtingstrajecten. Mijn missie is de klant te ontzorgen en te adviseren.
JBProjectSupport kan helpen bij:

  • Samenstelling PVE

Wat zijn de behoeften van de gebruiker, de technische aspecten van het meubilair , de uitstraling ervan en het budget. 

  • Offertetraject

Leverancierskeuze, productkeuze, prijszetting en prijsonderhandeling.

  • Besteltraject

Opdrachtcontrole, is alles besteld conform afspraak met betrekking tot de uitvoering, kleur etc.
Levertijden bewaking.

  • Inhuistraject

Begeleiden van alle leveranciers tijdens de inhuizing, aanspreekpunt voor monteurs, medewerkers etc.

Door JBProjectSupport in te schakelen tijdens het commerciële traject wordt er zorg voor gedragen dat de keuzes voor de inrichting, planning en communicatielijnen goed op elkaar afgestemd zijn. Een wijziging bij één leverancier kan grote gevolgen hebben voor de oplevering.
JBProjectSupport ontzorgt u door de contacten met alle leveranciers te onderhouden, de planning te bewaken en indien u dat wenst de prijsonderhandelingen te voeren van het project. 
Als onafhankelijk projectmanager ben ik in staat om met een deskundige, ervaren en strakke visie het project te coördineren. Samen met mijn dienstverlenende achtergrond vormt dit de basis voor uw succesproject.