logo
Home Over JB ProjectSupport Projectmanagement Support Contact

 

 

 

 

 

 

PM

 

 

 

 

Projectmanagement

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er gebeurt als uw lift nog niet in gebruik is terwijl de verhuiswagen voor uw nieuwe kantoorpand met 5 verdiepingen is gearriveerd?

Weet u wat de consequentie is van een vertraging in de bouw van uw nieuwe kantoorpand met 2 weken? Heeft u erbij stil gestaan dat een reeds lopende bestelling van kantoormeubilair niet eenvoudig kan worden uitgesteld?

Houdt u zelf in de gaten of alle leveranciers wel op de afgesproken tijd kunnen uitleveren? Wat als de stoffeerder zijn vloerbedekking niet op tijd binnen heeft maar het meubilair wel overmorgen op de stoep staat?

Zomaar een paar zaken die voor u als organisatie een hoop stress en zorgen met zich meebrengen. JBProjectSupport heeft ervaring met deze trajecten en kent en herkent de problemen die hierbij komen kijken. Juist door de jarenlange ervaring in de kantoor- en projectinrichting weet zij als geen ander wat de valkuilen zijn bij inrichtingsprojecten.  
In het algemeen is een verhuizing voor uw organisatie geen core business. U kunt ervoor kiezen iemand binnen uw organisatie vrij te maken maar omdat dat voor deze persoon vaak een “projectje” is wat erbij gedaan moet worden, worden valkuilen niet herkent en deadlines gemist. 

Projectmanagement is het beheersen van projecten  Maar ook het coördineren en begeleiden van een project. Aan elk project werken diverse partijen. Van architect, aannemer, loodgieter, stoffeerder, telecomprovider tot loodgieter en leverancier van meubilair. En niet te vergeten: werknemers uit uw eigen organisatie. Iedere leverancier heeft zijn eigen agenda, afspraken, wensen en manieren van werken. Hoe krijgt u nu alle neuzen dezelfde kant op?
Het is belangrijk dat iemand al deze verschillende leveranciers aanstuurt en alle contacten met hen coördineert.  Iemand die aan de touwtjes trekt, de ervaring heeft om met al deze mensen te communiceren en u helpt een inrichtingstraject tot een overzichtelijk project te maken.

Staat er in uw organsiatie “iets” te gebeuren op inrichtingsgebied?
Elk project is anders en behoeft een andere insteek. Wat voor soort organisatie is het en wat wilt u uitstralen naar uw medewerkers en klanten toe? Op welke manier gaat er gewerkt worden in de nieuwe situatie?
Gaat het ”slechts” om vernieuwing van interieur of staat er een hele bouwkundige verandering op de planning. Al deze veranderingen hebben één ding gemeen! Een goede voorbereiding en planning is het halve werk!

JBProjectSupport kan u helpen met het hele traject. Als ervaringsdeskundige kent ze de inrichtingsmarkt als geen ander.