logo
Home Over JB ProjectSupport Projectmanagement Support Contact

 

 

 

 

 

 

 

Support

Naast support voor bedrijven die op het punt staan een inrichtingstraject te starten, kan JB ProjectSupport ook ondersteuning bieden aan leveranciers binnen de kantoor- en projectinrichtingsbranche.

JBProjectSupport kan u helpen met verschillende activiteiten als tijdelijk de werkdruk in uw organisatie oploopt. Elke organisatie heeft ermee te maken. Werkdruk! Het is hollen of stilstaan.
Hoe kunt u, als organisatie in de kantoor- en projectinrichting, toch de kwaliteit waarborgen en de servicegraad hoog houden?
Wie kent niet de momenten dat u een mooie opdracht heeft gescoord maar u zich eigenlijk realiseert dat de capaciteit van uw organisatie ontoereikend is voor dit project. U wilt toch geen “nee” verkopen?      
Of het nu om een offerte, een order of een telefoontje naar een leverancier gaat, of om het uitvoeren van een complex inrichtingsproject, het kost allemaal veel tijd. Soms heeft u die tijd niet.
Zeker in deze economisch mindere tijd bent u wat huiverig om nieuwe medewerkers aan te nemen.
Eén mooi gescoord project geeft u misschien nog onvoldoende basis om uw personeelsbestand hierop aan te passen. JBProjectSupport kan u helpen in deze tijdelijke drukke periode. Door de inzet van een ervaringsdeskundige met veel kennis van de markt zal de werkdruk van uw vaste medewerkers snel verlicht worden, waardoor u zich kunt blijven richten op uw core- business.

Daarnaast kan JBProjectSupport u helpen met additionele diensten waarbij samengewerkt wordt met andere partners uit de markt.

  • Interieurarchitect
  • Stylist
  • Arbo adviseur